Lunch
van 10.30 tot 16.00
Brood
Ambachtelijk wit of bruinbrood belegd met
Met ham, kaas en een gekookt ei (gezond) | €9,75 |
Brie met noten en dadel – balsamico dressing | €10,75 |
Huisgemaakte tonijnsalade met limoen mayo | €12,75 |
Pastrami met augurk, zuurkool, amsterdamse ui, wasabi mayo | €12,50 |
Gravad lax en roomkaas | €15.00 |
Carpaccio van rundvlees rijkelijk opgemaakt met truffeldressing | €16,50 |
Pittige lauwwarme kippendij met sriracha mayo | €12,50 |
Eiersalade met avocado dressing | €10,25 |
Salades
Alle salades worden geserveerd met ambachtelijk brood (wit of bruin)
Geitenkaas gemarineerd met honing op gemengde sla met dadel – balsamico dressing | €15,25 |
Pittige kip op een bedje van gemengde sla met mango en sriracha dressing | €15,75 |
Gravad lax op een bedje van gemengde sla met dille – mosterd dressing | €17,75 |
Tonijn salade op een bedje van sla met limoen dressing | €16,00 |
Caprese salade op een bedje van gemengde sla met brabantsen kruiden dressing | €15,50 |
Puntpaprika gevuld met roquefort kaas op een bedje van gemengde sla met cranberry – framboos dressing | €15.00 |
Tosti’s
van ambachtelijk wit of bruinbrood
Brie met tomaat | €8,75 |
Pittige kip en kaas | €9,00 |
Gravad lax en roomkaas | €12,25 |
Ham & kaas met/of zonder tomaat | €7,75 |
Serranoham kaas en gebakken ei | €9,50 |
Kaas en tapenade | €7,75 |
Pastrami, kaas, zuurkool, wasabi mayo | €9,75 |
tip neem er een sausje bij met de keuze uit
curry, ketchup, mayo, chili, mosterd, knoflook €0,70 |
|
Warme lunch
Kipsaté van kippendijen met brood | €16,50 |
Broodje hamburger (200 gram)belegd met sla, komkommer, tomaat, spek, kaas en een spiegelei | €17,25 |
Brood met pittige lauw/warme kip met sriracha dressing | €12,50 |
Toast met champignons, spek, ui en gegratineerde kaas | €14,50 |
2 ambachtelijke rundvlees kroketten met brood | €9,25 |
2 ambachtelijke groente kroketten met brood | €10,00 |
2 ambachtelijke garnalen kroketten met brood | €12,00 |
Biefstuk 100% black Angus met jus en gebakken champignons en brood | €24.50 |
Westlandse tomaten-groentensoep | €8,25 |
Thaise Tom kha kung (garnaal) | €8,75 |
Franse uiensoep | €8,25 |
Chinese kippensoep met omelet | €8,25 |
Vissoep rijkelijk gevuld met vis en schaaldieren | €12,50 |
Soep van de dag | €8,25 |
Uitsmijters & Omeletten
Wordt geserveerd met of op : ambachtelijk wit of bruinbrood
Uitsmijter of Omelet | €10,00 €10,50 |
Uitsmijter of omelet ham | €12,00 €12,50 |
Uitsmijter of Omelet kaas | €12,00 €12.50 |
Uitsmijter of Omelet ham en kaas | €14,50 €15.00 |
Uitsmijter of Omelet spek | €12,50 €13,00 |
Uitsmijter of Omelet spek en kaas | €15,00 €15,50 |
Lunch specials
12 uurtje Los Porteros, 1 boterham (wit of bruin) belegd met ham, kaas en spiegelei, wit puntbroodje rundvlees kroket en een soepje | €15,50 |
12 uurtje Los Porteros – vegetarisch, 1 boterham (wit of bruin) belegd met brie, wit puntbroodje groentekroket en een soepje | €16,00 |
12 uurtje Los Porteros Vis, 1 boterham (wit of bruin) belegd met gerookte gravad lax, wit puntbroodje garnalenkroket en een vis soepje | €18,75 |
Broodje Teriyaki (rundvlees) met een mix van 3 uien soorten, champignons en kaasvlokken | €15,25 |
Steak Tartaar op klassieke wijze 100% Black Angus gegarneerd met truffel mayonaise | €14,00 |
Gemarineerde Garnalen in de knoflook olie | €13,50 |
Vongole gewokt met knoflook, ui, bieslook,verse chilipeper en witte wijn | €16,75 |
Aziatisch gemarineerd buikspek op Guo boa buns met pittige saus en komkommer | €14,75 |
Zalmtartaar met avocado, wasabi mayo, komkommer en cranberry – framboos dressing | €14,50 |
Borrelkaart
Bordje Serranoham | €9,75 |
Gefrituurde mosselen met aioli | €8,50 |
Gemarineerde Olijven | €5,25 |
Bitterballen 8 stuks | €8,25 |
Borrelplank voor 2 personen met een mix van warme & koude producten | €18,50 |
Inktvisringen met aioli | €8,50 |
Broodjes (4) met smeersels, tapenade, aioli & kruideboter | €7,75 |
Mix van kaassoufflés 8 stuks | €8,50 |
Assortiment bittergarnituur 10 stuks | €9,50 |
Vlammetjes 8 stuks | €9,00 |
Bitterballen 8 stuks | €8,00 |
Diner
vanaf 16.30
Voorgerechten
Carpaccio 100% Black Angus met truffel mayonaise | €16,50 |
Garnalencocktail met whiskeysaus | €13,50 |
Geitenkaas gemarineerd met honing op een bedje van gemengde sla met dadel – balsamico dressing | €15,25 |
Gravad lax op een bedje van gemengde sla met een mosterd – dille dressing | €17,75 |
Punt paprika gevuld met roquefort kaas op een bedje van gemengde sla met crandberry – framboos dressing | €15,00 |
Zeevruchten carpaccio met mango mayonaise | €14,50 |
Zalmtartaar met avocado , uitjes, komkommer, wasabi & cranberry – framboos dressing | €14,50 |
Vongole gewokt met knoflook, ui, bieslook, verse chilipeper en witte wijn | €16,75 |
Steak Tartaar op Klassieke wijze 100% Black Angus gegarneerd met truffel mayonaise | €11.50 |
Pasteitje met champignon & kippenragout | €13,00 |
Bietencarpaccio met roquefort kaas | €10,50 |
Grote Mosselen met beurre de paris | €13.25 |
Gemarineerde Garnalen in de knoflook olie | €13,50 |
Broodjes (4) met tapenade, kruidenboter en aioli | €7,75 |
Soepen
Franse uiensoep | €8,25 |
Vissoep | €12,50 |
Westlandse Tomaten-groentesoep rund ballen | €8,25 |
Thaise tom kha kung met garnaal en champignons | €8,75 |
Chinese kippensoep met omelet | €8,25 |
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met
friet of gebakken aardappeltjes,
en groente of een rauwkost salade
Hoofdgerechten | Vlees
Biefstuk 100% Black Angus | €25,00 |
Baambrugs big kotelet(varkens tomahawk) | €22,50 |
Kalfslever met spek, ui, fageblust met rode port | €26,50 |
Kip stukjes met champignon, ui & paprika in een pittige roomsaus | €21,50 |
Kalfsentrecote | €25,75 |
Schnitzel 100% livar varken | €21,00 |
Tataki van 100% rundvlees met sesam en kaasvlokken | €24,75 |
Boeren Schnitzel 100% livar varken met spek, kaas, ui, champignons & paprika | €25,50 |
Biefstuk Porteros met paprika, champignon, ui & gesmolten kaas | €28,50 |
Mixed grill 3 soorten vlees met knoflook en cocktailsaus | €23,50 |
Kipsaté van malse kippendijen | €20,50 |
Varkenshaas 100% livar varken – met brie en spek | €23,50 |
Vleesspies van Diamanthaas 100% Black Angus | €25,00 |
Broodje Hamburger (200 gram) | €20,00 |
Kipfilet Caprese | €22,50 |
Lasange Bolognese met 100% rundvlees | €18,50 |
Noedels met kip met de keuzes uit hossin of curry saus | €21,50 |
De saus keuzes voorbij de vlees gerechten;
Gebakken Champignons, Peperroomsaus, Champignonroomsaus, Stroganoffsaus, Roquefortsaus, kruidenboter of jus |
€4,70 |
Hoofdgerechten | Vis
Gamba’s met tauge, paprika, ui, champignon in een romige pittige saus | €25,00 |
Kabeljauw met mosterdsaus | €24,50 |
Zeetong filet a la Picasso | €25,00 |
Visstoofpotje met paprika, ui, champignon en een romige saus | €26,50 |
Rode mul filets met ravigotesaus | €22,50 |
Noedels met Vongole met de keuzes van hossin of curry saus | €22,50 |
Noedels met Garnalen met de keuzes van hossin of curry saus | €23,50 |
6 tijger garnalen (body peeled) | €22,50 |
Gebakken Mosselen met paprika, ui champignon en kerrie | €21,00 |
Hoofdgerechten | Vegetarisch
Camembert uit de oven met bosvruchten & noten | €20,50 |
Shakshuka met mozzarella | €24,50 |
Noedels met tofu met de keuze van hossin of curry saus | €21,50 |
Groente Lasagne | €18,50 |
Desserts
Hangop met citroenijs en limoncello | €8,75 |
Panna cotta | €9,25 |
Tiramisu | €9,25 |
Creme brulee | €8,75 |
Vanille roomijs met – Slagroom – Advocaat – Gezouten karamel – Chocoladesaus (dame blanche) |
– €7,75 €9,25 €9,00 €9,00 |
Irish coffee | €8,00 |
Spanish coffee (tia maria) | €8,00 |
French coffee (cointreau) | €8,00 |
Koffie 43 | €8,00 |
Koffie baileys | €8,00 |