Lunch
van 10.30 tot 16.00
Brood
Ambachtelijk wit of bruinbrood belegd met
Brie en Seranoham, op noten – rozijnen brood met honing (warm) | €12,50 |
Japanse Bombe rundcarpaccio | €17,00 |
Huisgemaakte Tonijnsalade met limoen mayo | €13,50 |
Gerookte Paling tartaar met tzatziki op toast | €15,00 |
Zalm met roomkaas en jalopeño dressing | €15,50 |
Carpaccio van rundvlees rijkelijk opgemaakt met truffeldressing | €16,50 |
Pittige kippendij met sriracha mayo (lauw, warm) | €12,50 |
Eiersalade met avocado dressing | €11,00 |
Tartaar speciaal (rund) | €13,50 |
Brie gezond | €11,50 |
Salades
Alle salades worden geserveerd met ambachtelijk brood (wit of bruin)
Geitenkaas gemarineerd met honing op gemengde sla met dadel – balsamico dressing | €16,50 |
Pittige kip op een bedje van gemengde sla met mango en sriracha dressing | €16,50 |
Gerookte Zalm op een bedje van gemengde sla met jalapeño dressing | €18,00 |
Tonijn salade op een bedje van sla met limoen dressing | €16,00 |
Griekse op gemengde sla met tomaat, rode ui en gemarineerde feta | €16,50 |
Tosti’s
van ambachtelijk wit of bruinbrood
Brie met tomaat | €9,00 |
Pittige kip en kaas | €9,50 |
Zalm en roomkaas | €12,50 |
Ham & kaas met/of zonder tomaat | €8,00 |
Seranoham en kaas | €850 |
Italiaanse salami en pittige kaas | €9,50 |
Brie met kersen | €9,00 |
Feta met paprika en rode ui | €9,00 |
tip neem er een sausje bij met de keuze uit
curry, ketchup, mayo, chili, mosterd, knoflook €0,70 |
|
Warme lunch
Kipsaté van kippendijen met brood | €17,00 |
Broodje hamburger (200 gram)belegd met sla, komkommer, tomaat, spek en kaas | €17,50 |
Brood met pittige lauw/warme kip met sriracha dressing | €16,00 |
Philadelphia cheesesteak | €16,50 |
2 ambachtelijke rundvlees kroketten met brood | €9,50 |
2 ambachtelijke groente kroketten met brood | €10,00 |
2 ambachtelijke garnalen kroketten met brood | €13,00 |
Broodje garnalenburger belegd met tomaat, komkommer en guacamole saus | €17,50 |
Gemarineerde garnalen in pittige knoflookolie en toast | €14,00 |
Teriyaki (rund) met champignon, uien, paprika en kaasvlokken | €15,50 |
Los Porteros speciaal met ham, paprika, uien, champignon en gegratineerd met kaas | €15,00 |
Westlandse tomaten – groente soep | €8,50 |
Vissoep rijkelijk gevuld met vis en schaaldieren | €13,00 |
Franse uiensoep | €8,50 |
Eieren
Wordt geserveerd met of op : ambachtelijk wit of bruinbrood
Uitsmijter naturel | €10,00 |
Uitsmijter ham | €12,00 |
Uitsmijter kaas | €12,00 |
Uitsmijter ham en kaas | €14,50 |
Uitsmijter spek | €12,50 |
Uitsmijter spek en kaas | €15,00 |
Uitsmijter speciaal met ham, kaas en spek | €17,50 |
Roerei ham, kaas | €15,50 |
Roerei zalm, kaas | €20,00 |
Roerei vegetarisch met champignon, paprika en ui | €17,00 |
Lunch specials
12 uurtje Los Porteros, 1 boterham (wit of bruin) belegd met ham, kaas en spiegelei, wit puntbroodje rundvlees kroket en een soepje | €16,00 |
12 uurtje Los Porteros – vegetarisch, 1 boterham (wit of bruin) belegd met brie, wit puntbroodje groentekroket en een soepje | €16,50 |
12 uurtje Los Porteros Vis, 1 boterham (wit of bruin) belegd met gerookte gravad lax, wit puntbroodje garnalenkroket en een vis soepje | €19,00 |
Borrelkaart
Bordje Serranoham | €9,95 |
Gefrituurde mosselen met aioli | €8,50 |
Gemarineerde Olijven | €6,50 |
Bitterballen 8 stuks | €8,50 |
Borrelplank voor 2 personen met een mix van warme & koude producten | €21,00 |
Inktvisringen met aioli | €8,75 |
Brood met tapenade, aioli & kruideboter | €8,25 |
Mix van kaassoufflés 8 stuks | €8,75 |
Assortiment bittergarnituur 10 stuks | €10,50 |
Vlammetjes 8 stuks | €9,25 |
Bitterballen 8 stuks | €8,50 |
Diner
vanaf 17.00
Voorgerechten
Carpaccio 100% Black Angus met truffel mayonaise | €15,00 |
Avocado – Krabcocktail op klassieke wijze met toast | €15,50 |
Geitenkaas gemarineerd met honing op een bedje van gemengde sla met dadel – balsamico dressing | €15,25 |
Zalm salade op een bedje van gemengde sla met een jalapeño dressing | €17,00 |
Griekse salade tomaat, rode ui en gemarineerde feta op een bedje van gemengde sla | €15,50 |
Gerookte Paling tartaar met tzatziki en toast | €15,00 |
Zalmtartaar met avocado , uitjes, komkommer, wasabi & cranberry – framboos dressing | €14,50 |
Tonijn salade op een bedje van gemengde sla met een limoen – peper dressing | €16,00 |
Steak Tartaar op Klassieke wijze 100% Black Angus gegarneerd met truffel mayonaise | €14,50 |
Warme Feta kaas met honing en noten op toast | €9,00 |
Gemarineerde Garnalen in de knoflook olie | €14,00 |
Brood met tapenade, kruidenboter en aioli | €8,00 |
Soepen
Franse uiensoep | €7,50 |
Vissoep | €13,00 |
Westlandse Tomaten-groentesoep rund ballen | €7,50 |
Soep van de dag | €7,50 |
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met
friet of gebakken aardappeltjes,
en groente of een rauwkost salade
Hoofdgerechten | Vlees
Biefstuk 100% Black Angus | €24,00 |
Varkens schnitzel cordon blue | €25,50 |
Kalkoenbout (flintstone knots) | €23,50 |
Pasta met kip, pesto en roomsaus | €16,00 |
Kipfilet gepaneerd en gevuld met pesto en serranoham | €21,55 |
Schnitzel 100% livar varken | €21,50 |
Tataki van 100% rundvlees met sesam en kaasvlokken | €25,00 |
Lasange Bolognese met 100% rundvlees | €19,00 |
Biefstuk Porteros met paprika, champignon, ui & gesmolten kaas | €28,50 |
Mixed grill 3 soorten vlees met knoflook en cocktailsaus | €24,50 |
Kipsaté van malse kippendijen | €21,00 |
Varkenshaas puntjes – met brie en spek | €23,00 |
Vleesspies van Diamanthaas 100% Black Angus | €24,00 |
Broodje Hamburger (200 gram) | €21,00 |
De saus keuzes voorbij de vlees gerechten;
Gebakken Champignons, Peperroomsaus, Champignonroomsaus, Stroganoffsaus, kruidenboter of jus |
€4,70 |
Hoofdgerechten | Vis
Gamba’s met paprika, ui, champignon in een romige pittige saus | €25,50 |
Kabeljauw met mosterdsaus | €25,50 |
Zeetong filet a la Picasso | €23,50 |
Gegratineerde Visschotel met diversen vis en schelpdieren aardappel en kaas | €24,50 |
Garnalen burger belegd met sla komkommer tomaat en guacamole saus | €21,00 |
Zalmfilet met een witte wijnsaus | €26,50 |
Gebakken Mosselen met paprika, ui champignon en kerrie | €22,00 |
pasta zalm en pesto roomsaus | €19,50 |
Hoofdgerechten | Vegetarisch
Camembert uit de oven met bosvruchten & noten | €21,00 |
Zalm Wellington | €22,50 |
Pasta met groente en een pesto roomsaus | €16,00 |
Groente Lasagne | €19,00 |
Desserts
Hangop met citroenijs en limoncello | €9,00 |
Tiramisu | €9,50 |
Creme brulee | €9,00 |
Vanille roomijs met – Slagroom – Advocaat – Gezouten karamel – Chocoladesaus (dame blanche) |
– €8,00 €9,50 €9,50 €9,50 |
Irish coffee | €8,20 |
Spanish coffee (tia maria) | €8,20 |
French coffee (cointreau) | €8,20 |
Koffie 43 | €8,20 |
Koffie baileys | €8,20 |
Kabouter coffee | €8,20 |